VUOKRAUSEHDOT

Sekä varauksen tekijän että majoittujista vähintään yhden on oltava vähintään 18-vuotias.

Kokous-, juhla- tai majoitustilat ovat käytettävissä vain etukäteen ilmoitetulle henkilömäärälle. Teltan tai asuntovaunun / -auton käyttö Kärppälän Rusthollin tontilla on kielletty ilman lupaa.

Majoitus on maksettava viimeistään 14 päivää ennen tapahtuman tai majoituksen alkua. Ruokailut laskutetaan ennakkoon tilattujen mukaisesti.

Koska tilamme ovat allergiavapaita emme valitettavasti voi majoittaa lemmikkieläimiänne.

Kaikki vuokrausehdoissa mainitut hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

Kärppälän Rustholli pidättää oikeuden hintojen sekä varausehtojen muutoksiin.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen tai kuoleman johdosta, palautetaan lääkärintodistusta vastaan kaikki muut kulut paitsi 50€:n peruutuskulut.

Kärppälän Rustholli voi perua tai muuttaa tehtyjä varauksia mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), jolloin asiakkaalle palautetaan hänen maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Kärppälän Rustholli pidättää oikeuden hintojen muutoksiin sekä oikeuden vaihtaa asiakkaan varaaman majoitustilan tarpeen vaatiessa toiseen, mahdollisimman paljon varattua vastaavaan majoitustilaan.

Kokous-, juhla- ja majoitustilojen käyttö

Asiakas saa varatut tilat käyttöönsä sovitun aikataulun mukaisesti. Majoitustilat ovat käytettävissä tulopäivästä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 asti. Poikkeusaikatauluista on sovittava aina erikseen.

Majoituksen hintaan kuuluu majoitustilojen vapaa käyttöoikeus. Mitään irtaimistoa ei saa viedä pois tiloista. Majoituksen hintaan kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteiden käyttö on pakollista.

Siivous

Kärppälän Rustholli perii erillisen 120 euron siivousmaksun mikäli kohteen siisteys on täysin laiminlyöty. Edellytämme, että tilat ovat normaalin asumisen jäljiltä siistit. Jos kohde on kohtuuttoman törkeässä kunnossa, veloitamme totaalisiivousmaksun 200€ ja asiakas on velvollinen korvaamaan uutta vastaavat tavarat / tarvikkeet, jos majoitustiloissa on jotain rikottu. Kadonneet liinavaatteet laskutetaan varauksen tehneeltä.

Häiriötilanteet

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille tai lähiympäristölle, Kärppälän Rusthollilla on oikeus purkaa kokous-, juhla- tai majoitussopimus yhden (1) huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikki häiriöstä tai vahingoista aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty Kärppälän Rusthollin sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa veloitetaan 500 euron tuuletus- ja siivousmaksu.

Valitukset

Kaikki kokous-, juhla- ja majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on tehtävä välittömästi asiakkaan ne huomattua suoraan Kärppälän Rusthollin henkilökunnalle. Hyvityksiä ei myönnetä jälkikäteen raportoiduista ongelmista.